Mybusinessconcept.be

 
 

Marketing Blog

Pagina 1 van 2  >  >>

In dit artikel geven we 5 tips om jouw business activiteit te boosten en meer omzet te halen. Lees snel verder

Lees meer


Het is belangrijk te weten welke klanten je wilt bereiken, en welke klanten je niet ambieert. Wanneer je je (potentiële) klanten gaat indelen in groepen is het mogelijk om efficiënter te kunnen werken en zo een beter resultaat te behalen.

Lees meer


Internet: de technologie die we niet meer kunnen wegdenken uit onze dagelijkse bezigheden. Iedereen gebruikt het! We spenderen met z’n allen uren aan surfen, Twitteren, Facebooken etc. Met dit gegeven in je achterhoofd, weet je ook dat de kans groot is dat jouw doelgroep ook op het internet te vinden is en dat het internet dus bij uitstek het middel is om te benutten om jouw doelgroep te bereiken. Als jij je business wilt laten groeien, dan zijn het internet en de social media DE middelen om in te zetten. En dus wordt het hoog tijd om je online invloed te vergroten.

Lees meer


Een Mastermind kan bereikt worden indien, binnen een bepaalde groep, de mensen hun afzonderlijke kennis in dienst stellen om samen naar vooraf bepaalde objectieven te streven. Binnen een Mastermind groep gaan zakenmensen mekaar hogerop brengen door elkaar te steunen met ideeën, advies, raad, materiaal, logistiek, enz… Als elk lid gemotiveerd is om zich 100% in te zetten gaat de groep er maximaal rendement uit halen. Dit resulteert in een vooruitgang van de business, maar gaat tevens de individuen van de groep scherp houden om zich te blijven inzetten door actief mee te werken bij de vergaderingen. Een Mastermind groep gaat zichzelf inspireren en ondersteunen. Eerlijkheid en transparantie zijn belangrijke pijlers waarop de groep gebaseerd zijn.

Lees meer


Een “tevreden” klant is voor mij onvoldoende, omdat het veel beter is om uitzinnige klanten te hebben, die overal reclame maken voor je zaak en die je aanprijzen bij hun kennissen. Wanneer je leeft van mond tot mond reclame is het des te belangrijk om dol-enthousiaste klanten te hebben.

Lees meer